access

In de financiele- en bedrijfswereld is ese al vele jaren een vertrouwde naam als leverancier en installateur van hoogwaardige toegangscontrole-systemen.

ese komt tegemoet aan elke controle- en beveiligingsvereiste met performante doelgerichte oplossingen, materialen en systemen,ontwikeld en geimplementeerd door eigen ingenieurs en technici en in samenwerking met gespecialiseerde partners.

  producten & diensten contacteer ons
Maatschappelijke zetel
Boekhoutstraat 2
B-1790 Affligem

T +32 (0)53 67 29 83
F +32 (0)53 67 33 13

E-mail info@ese.be

BTW BE 431 972 771
HR BR 507 860
Reg.nr.aannemer 042701
Magnetic Autocontrol

Magnetic Autocontrol

U zoekt een slagboom met een goede prijs-kwaliteit verhouding, maar zonder compromissen op het vlak van kwaliteit, techniek en functionaliteit ? In dat geval is Magnetic.ACCESS uw beste keuze. Voor "heavy-duty" toepassingen of projecten waar speciale functies vereist zijn, is de Magnetic.PRO de perfecte oplossing. Als u een slagboom "op maat" wenst, aangepast aan de omgeving of met een persoonlijke touch, dan is Magnetic.SELECT de juiste keuze. Voor meer gedetailleerde info en folders, contacteer ons vrijblijvend.

Delta Scientific

Delta Scientific

Delta Scientific Corp. is wereldleider in het fabriceren van crashbestendige afsluitingen (ook mobiele), die beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen. Deze producten worden wereldwijd gebruikt door alle internationale autoriteiten. De crashbestendigheid van deze barricades is de referentie voor het U.S.Department of Defense.

 Video techniek

Video techniek

Als u uw bedrijf, winkelruimte of domein wilt beveiligen tegen ongewenste bezoekers of vandalisme, is het plaatsen van videosystemen een mogelijke oplossing.Met onze technische ervaring en onze uitgebreide kennis van elektronica zoeken wij, in samenspraak met onze klant, naar een gepaste technologische oplossing voor de optimale plaatsing en installatie van alle video/cameramaterialen met bijbehorende netwerkapparatuur (LAN/WLAN en internetconnectie).

Parlofonie & videoparlofonie

Parlofonie & videoparlofonie

ESE biedt een uitgebreid gamma aan parlo -en videofonie. ESE zorgt voor gebruiksvriendelijke installaties. Dit kan voor beide analoog, 2-draads en volgens de juiste keuze.

Remotecontrole systemen over internet (WLAN-LAN, GPRS, GSM)

Remotecontrole systemen over internet (WLAN-LAN, GPRS, GSM)

Remote controle via LAN, WLAN of GSM controllers voor het controleren en/of monitoren van uw volledige facility infrastructuur. Onze speciaal hiervoor ontworpen controllers kunnen op maat van uw project worden geprogrammeerd en geïnstalleerd met de nodige sensoren.

Smartlock Access Control

Smartlock Access Control

Smartlock electronisch hotelsloten. Perfect toepasbaar voor toegangscontrole waar geen bekabeling mogelijk is vb. musea, geklasseerde gebouwen etc. Contacteer ons voor uw specifieke toepassing.

Tagmaster (RFID systems)

Tagmaster (RFID systems)

De LR6 RFID lezer is een long range Radio Frequency Identification (RFID) lezer, om ID-Tags binnen een straal van 6m te identificeren en uit te lezen. Deze lezer kan zowel stand-alone als in netwerk worden opgesteld en gebruikt, en is voorzien van verschillende electronische interfaces. Toepassingen vooral in toegangscontrole voor voertuigen, personen en objecten. Identificatie van objecten is mogelijk via ID-Tags die worden bevestigd op het te identificeren object.

Keri systems

Keri systems

Toegangscontrolesystemen op basis van Proximity lezers of geregistreerde afstandsbedieningen. Deze systemen kunnen onafhankelijk functioneren of deel uitmaken van een volledig netwerk. De programmatie wordt uitgevoerd d.m.v. gratis bijgeleverde software.

Eigen producten

Eigen producten

ESE ontwikkelt toegangscontrolesystemen voor het beheer van uw gebouwen en parkings. ESE kan verschillende oplossingen aanbieden afhankelijk van uw specifieke vraag.

Parking Management Systems

Parking Management Systems

Betaalsystemen voor parkings op basis van IP protocol (LAN en WLAN) In- en uitrit zuilen, slagbomen en kassa's voor betaling met Euromunten en biljetten, alsook kredietkaarten

Onze partners
Linpac Delta Scientific Rediweld TagMaster Keri systems Magnetic Autocontrol Beber