access

Alle betaalsystemen - van de software en elektronica tot de behuizing - worden 'in-house' ontworpen, gefabriceerd en vervolgens bij de klant geïnstalleerd. ese.payment systems levert totaaloplossingen voor bedrijven en openbare gebouwen, parkings, scholen, hotels, campings en recreatieparken, copycenters en wassalons,...

Onze technici zorgen ook voor interne en externe service en onderhoud.

  producten & diensten contacteer ons
Maatschappelijke zetel
Boekhoutstraat 2
B-1790 Affligem

T +32 (0)53 67 29 83
F +32 (0)53 67 33 13

E-mail info@ese.be

BTW BE 431 972 771
HR BR 507 860
Reg.nr.aannemer 042701
Sleutelsystemen

Sleutelsystemen

Sleutelsystemen voor betaling, en tijd- en toegangscontrole toepassingen. Op de sleutels kan men een bepaald bedrag zetten dmv. een sleutel -oplaadsysteem ofwel een aantal beurten die vooraf worden betaald. Er is eveneens de mogelijkheid om met bonussen en kortingen te werken.

Oplaadsystemen voor betaalsleutels

Oplaadsystemen voor betaalsleutels

Aan de hand van deze oplaadsystemen kan u geld of beurten op een sleutel opladen. De oplaadsystemen werken met biljetten, munten of jetons, naargelang uw toepassing.

Desktop oplaadsysteem

Desktop oplaadsysteem

Oplaadsysteem om op een bureau te plaatsen en dmv. manuele handelingen een bepaald bedrag of een aantal beurten op de betaalsleutel te zetten.

Betaalkassa voor sleutelsystemen

Betaalkassa voor sleutelsystemen

Betaalkassa voor kantines, bedrijven om betalingen uit te voeren aan de hand van betaalsleutels of kaarten. Toepassingen met barcodelezers en printers zijn perfect mogelijk.

Centrale bedieningspanelen

Centrale bedieningspanelen

Deze systemen maken het mogelijk om verschillende toestellen of processen te automatiseren of te controleren. In samenspraak met de klant worden de technische mogelijkheden geanalyseerd om de gewenste oplossing te bekomen. Toepassingen voor deze centrale bedieningspanelen zijn onbeperkt.

Munt- / Biljetten wisselaars

Munt- / Biljetten wisselaars

Deze toestellen wisselen biljetten en/of munten om naar munten en/of jetons. De waarde van de acceptatie (biljetten/munten) en de uitgave van (munten/jetons) is in te stellen afhankelijk van uw specifieke toepassing.

Timersystemen

Timersystemen

Timersystemen vinden hun toepassing vooral bij campings, hotels, sportinfrastructuren, wassalons, maw. overal waar betaling nodig is voor gebruik van een toestel gedurende een vooraf ingestelde tijd.

Munt- en jeton lezers

Munt- en jeton lezers

Munt- jetonproevers, zowel voor Euromunten als jetons, in te stellen afhankelijk van uw toepassing

Biljettenlezers

Biljettenlezers

Biljettenlezers, biljettenwaarden in te stellen volgens uw toepassing