access

ese geniet een stevige reputatie als leverancier en installateur van veiligheidssystemen voor toepassingen in het verkeer, op de openbare weg, in woongebieden en in de stedelijke omgeving.

ese.traffic levert producten en diensten die specifiek zijn toegespitst op de bescherming van de weggebruiker en de beveiliging van toegangswegen en parkingzones in de private en de opebare sector. ook als adviseur biedt ese.traffic zijn expertise en zijn diensten aan.

  producten & diensten contacteer ons
Maatschappelijke zetel
Boekhoutstraat 2
B-1790 Affligem

T +32 (0)53 67 29 83
F +32 (0)53 67 33 13

E-mail info@ese.be

BTW BE 431 972 771
HR BR 507 860
Reg.nr.aannemer 042701
Rediweld

Rediweld

Rediweld ontwikkelt en produceert traffic management oplossingen op maat. Hierbij heeft het als objectief te zoeken naar verkeersveilige oplossingen waarbij recycleerbaar rubbermateriaal wordt gebruikt.

Linpac

Linpac

Linpac ontwikkelt diverse verkeerspalen voor buitenopstelling. Deze zijn in verschillende formaten en uitvoeringen beschikbaar. Afhankelijk van de toepassing maakt ESE met u de juiste keuze. Deze palen kunnen o.a. gebruikt worden voor het aangeven van gevarenzones, markeren van wegen, anti-raam kraak,....

Verkeersmonitor / Telsysteen voertuigen

Verkeersmonitor / Telsysteen voertuigen

Dit toestel, dat aan de kant van de weg op een bestaande paal kan worden geïnstalleerd, laat toe om het aantal voertuigen in beide rijrichtingen te tellen. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende types van voertuigen (vrachtwagens, auto's, opleggers etc.) De verzamelde gegevens en classificatie zijn gebaseerd op het TLS. Automatische data-overdracht via GPRS modem naar centrale server met bijhorende web applicatie staan garant voor een duidelijke analyse van het verkeer. Toestel werkt op batterijen en is eenvoudig in gebruik, installatie en onderhoud.

Dialoog Display

Dialoog Display

Verkeersbord met dynamische weergave afhankelijk van de ingestelde snelheidszone/omgeving. Verhoogde aandacht van de weggebruikers door gebruik van reële foto's. Dit bord heeft een permanent effect met als doel de autobestuurders te sensibiliseren in plaats van direct te beboeten. Aanduiding door LED display met VERTRAAG en DANK U... Bord kan geplaatst worden op bestaande of nieuw te plaatsen verkeerspalen. Werkspanning 220V, batterijen met zonnepaneel.

Onze partners
Linpac Rediweld